Assetto Corsa

- Kierowcy, samochody, wydarzenia, opowiadania, zaproszenia itp.
- Rywalizacja poza Gran Turismo. Tylko jeden temat dla jednej gry.
shogel
Posty: 729
Rejestracja: 09 cze 2012, 21:56
PSN-ID: shogel001
Kontroler: G27

Re: Assetto Corsa

Postautor: shogel » 14 lis 2013, 23:34

niech multi dodadzą ;)
Alfred99
Posty: 599
Rejestracja: 06 lis 2011, 14:50
PSN-ID: ALFREDA99
Kontroler: OSW+HE Ultimate+CSS SQ+DSD
Numer_na_torze: 99

Re: Assetto Corsa

Postautor: Alfred99 » 15 lis 2013, 8:03

Wybaczcie chlppaki ale wyczytalem wlasnie z forum http://assettocorsa.pl/ ze 22 listopada dostaniemy 3 fury i 2 trasy i moze kilka nowych funkcji.
Online by sie przydalo chociaz cos w stylu R3E na poczatek.
ludvik
Posty: 341
Rejestracja: 30 sie 2011, 22:25
PSN-ID: gokebab
Kontroler: DFGT
Kontaktowanie:

Re: Assetto Corsa

Postautor: ludvik » 15 lis 2013, 12:27

Ja się z Wami za bardzo nie pościgam teraz w AC, bo na ten tydzień priorytetem jest DTM, a potem przynajmniej przez 2 tygodnie nie będę miał dostępu do PC :(
Armando2000
Posty: 503
Rejestracja: 18 maja 2012, 19:09
PSN-ID: Armando2000
Kontroler: g27

Re: Assetto Corsa

Postautor: Armando2000 » 15 lis 2013, 15:03

Czy czsy trzeba jakos zapisywac ????bo moj best jest za kazdym razem inny.. :jhuh: i czy ktos z was jezdzi z manualnym sprzeglem?
Wyczytalem ze co 2 tygodnie maja upgradowac AC.
shogel
Posty: 729
Rejestracja: 09 cze 2012, 21:56
PSN-ID: shogel001
Kontroler: G27

Re: Assetto Corsa

Postautor: shogel » 15 lis 2013, 16:17

Czasy mi się zapisują. Ale w sensie jak wychodzę z sesji, to mi porównuje wtedy do besta. Ja jeżdżę z manualnym sprzęgłem. I to podobno pozwala lepsze czasy kręcić. Będą updaty robić co 2 tygodnie, pierwszy 22 listopada (3nowe auta, + 2 nowe tory + coś tam jeszcze)
CZARUŚ
Administrator
Posty: 10242
Rejestracja: 02 kwie 2010, 20:18
PSN-ID: GTPL_CZARUS
Kontroler: G29
Numer_na_torze: 44
Lokalizacja: Radom
Kontaktowanie:

Re: Assetto Corsa

Postautor: CZARUŚ » 15 lis 2013, 17:17

shogel pisze:... Ja jeżdżę z manualnym sprzęgłem. I to podobno pozwala lepsze czasy kręcić...
Sprzęgło zupełnie jak w GT5Prologue i atmosfera czasówek też tak sama :).
Alfred99
Posty: 599
Rejestracja: 06 lis 2011, 14:50
PSN-ID: ALFREDA99
Kontroler: OSW+HE Ultimate+CSS SQ+DSD
Numer_na_torze: 99

Re: Assetto Corsa

Postautor: Alfred99 » 15 lis 2013, 18:14

Armand, wlacz w manu na PRO i nic nie zmieniaj, jedyne co to juz wyzej napisalem na temat asyst. Ja tez jezdze bez auto clutch
Nie mam nic przeciwko asyst, tylko zebysmy wszyscy w takich samych warunkach jezdzili.
Czasy tez mi za kazdym razem kasuje, mozemy fotki robic albo poprostu byc szczerym.
Czasowki narazie dla zabawy, jak bedzie online to wtedy bedzie trzeba sie spiac troche :lol:
No szkoda ze Ludvik nam poprzeczki nie postawi, no ale jeszcze jest czas :D
A na raceroom jest DTM wyzwanie na kozackiej trasie, ostatnio na niej jezdzilem na ps2 DTM test driver.
Polecam kazdemu kto ma R3E to wyzwanie ;)
A tak to na P-cars wyglada https://www.youtube.com/watch?v=TAP1mmtAaNk
Czempion
Moderator
Posty: 1624
Rejestracja: 20 kwie 2011, 7:32
PSN-ID: Czempion
Kontroler: DFGT
Numer_na_torze: 45
Lokalizacja: Świdnica

Re: Assetto Corsa

Postautor: Czempion » 15 lis 2013, 19:13

Ja przy swoim czasie miałem tylko i wyłącznie ABS. Trakcji nie trawię w ogóle, a auto-clutch nie zauważyłem żeby mi w jakikolwiek sposób pomagało w innych simach, to i tego również nie włączałem.

Spróbuję pojeździć teraz bez ABS'u :)
https://www.facebook.com/lempartracing - Zapraszam do śledzenia moich poczynań za prawdziwym kółkiem!
machina1
Posty: 18
Rejestracja: 11 wrz 2011, 7:40
PSN-ID: guldekPL

Re: Assetto Corsa

Postautor: machina1 » 16 lis 2013, 18:26

No wreszcie jest powód żeby wrócic do wyścigów :D . Ekipa z gt5, samochody drogowe jak w gt5, interfejs i fizyka jak w simach z PC, czego chcieć więcej :). Jak narazie nie mam orygniała ale jak tylko wyjdą jakieś nowe samochody lub trasy trzeba bedzie wydać te 70 zł .Early Access daje dostęp do wszystkich opcji po premierze gry?

Edit ktoś wie jak włączyc licznik obrtomierz i inne bajery podczas jazdy? Nie wiem jak ale jakoś wyłączyłem wszystkie liczniki i nawet nie wiem jakie czasy robie :D
Alfred99
Posty: 599
Rejestracja: 06 lis 2011, 14:50
PSN-ID: ALFREDA99
Kontroler: OSW+HE Ultimate+CSS SQ+DSD
Numer_na_torze: 99

Re: Assetto Corsa

Postautor: Alfred99 » 16 lis 2013, 19:21

Siema Guldek!
Idziesz mysza w prawo i ten app na samej gorze wlacza i wylacza wszystko.
A tutaj jest taki maly trick wystarczy mala rzecz w folderze zmienic i tych app-s masz po prawej jeszcze raz tyle i wiele innych funkcji dodatkowych w manu.
Czytaj- http://simracing.pl/forum/f270/assetto- ... post517711

Wróć do „OBOK TORÓW GT6”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości